Sigurna pobeda Ćorovića na Memorijalu Nikola Asanović Pljevlja 2023
Sigurna pobeda Ćorovića na Memorijalu Nikola Asanović Pljevlja 2023

VW RNS 510 SKODA COLUMBUS navigacija mape mapa karta rns510 KupujemProdajem

Iako je Veljko Stanišić jučer bio prvi, danas je Ognjen Međedović u Audiju Q7 došao do prvog mesta. Stanišić je vodio nakon prve vožnje s manje od dve desetinke prednosti, a ključna je bila druga vožnja u kojoj je napravio veliku razliku i slavio pobedu. Klasa +1700 BBalša Đuričković je ponovo opasan kao u vremenu kada je vozio Opel Korsu s kojom je i osvojio šampionsku titulu Montenegro Vinter Kupa.

px'/>
https://podgorica.taxi/Pobednik klase je slavio as 6,2 sekunde prednosti ispred drugoplasiranog Bojanovića, dok je trećeplasirani Marko Bulatović kasnio za pobednikom 34,7 sekundi. Pored standardnog rentiranja vozila kod nas možete da koristite i usluge transfera sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina. Nacionalna avio-kompanija Crne Gore, Air Montenegro, osnovana je februara 2021. Juna, dok je sa redovnim avio-saobraćajem započela 10. Air Montenegro je do sada prevezao preko putnika i ostvario preko 1000 letova, čime je za 30% premašio očekivane rezultate.

Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Carat

Tako da poručujete na svoju odgovornost i veru u vaš laser tj. Uspesna instalacija na preko 30 uredjaja bez ikakvih problema. Kako kod mene , tako i kod musterija koji su sami instalirali uz pomoc kratkog tekstualnog upustva.

Ako je prošle godine njegov Golf “bolovao” od brojnih “dečijih bolesti”, sada je to već automobil koji Đuričkoviću daje šansu da se bori za najviše plasmane. Sigurna pobeda u klasi i drugo mesto u generalnom https://podgorica.taxi/ plasmanu su odličan učinak za vozača Mugoša Rejsing tima. Klasa 1600 AMilivoje Bulatović je takođe uživao u jednoj sigurnoj pobedi ispred Miloša Bojanovića koji je bio van dometa Marku Bulatoviću.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *